JULKALENDERN OCH JULIGT LJUS

0
Ajjemensan imorgon är det första december, första advent och 23 dagar kvar till julafton. Julkalendern börjar ju också imorgon, tänker faktiskt ge denna kalendern en chans, vem vet, kanske är den bra. 
Har även ställt min chokladkalender på hyllan, är faktiskt kvar inne i det stadiet att jag vill ha en chokladkalender, det är liksom nostalgi på nåt sätt, att få gå upp på morgonen och springa fram till kalendern som ett barn igen och öppna dagenslucka. Så min sitter på hyllan och är redo. 
Idag köpte mamma även ett ljus till mig, blev ett juligt ljus, det passar perfekt vid mitt nattduksbord. Så idag ställde jag dit det och det blev så bra tycker jag, det passar verkligen där. 
Nu är det bara någon tomte och kanske nåt annat som ska upp i mitt rum sen är det juligt i mitt rum. 
 
 

BOOM BOOM TE

0
Kan erkänna att jag är helt besatt av te. Dricker te väldigt ofta och det är mest mysigt på morgon och kvällen tycker jag. Liksom att kunna krypa upp i soffan eller sängen med en kopp te och bara njuta. Så det finns alltid te i skåpet. Sen finns det ju smaker som jag verkligen inte alls gillar och jag är väldigt svag för smaken jordgubb, men gillar blå frukter och min absoluta favorit är earl grey, den har blivit min favorit nu på senare tid, men innan det var det blå frukter som gällde. 
Men nu har jag hittat en ny smak som jag vill smaka, så ska köpa det nåndag, kollade i affären idag men dom hade tyvärr inte den. Det är te från Garant, teet heter ''Gamla söder'' och har smak av passionsfrukt och äpple. 
Ska även prova deras earl grey. 
 
Har ni nåot favorit te? Isåfall vilket?
 
Här har ni deras sida, kika in där och kolla alla deras smaker, kanske hittar du din favorit http://tyckomgarant.se/
Bilder från deras hemsida.
 

JAG TIPSAR

1
Tänkte tipsa er om en perfekt julklapp som passar både damer och herrar. 
Vem vill inte få en av höstens snyggaste och populäraste klocka DANIEL WELLINGTON i julklapp år?!
Tror att denna person skulle hoppa av glädje precis som jag skulle ha gjort, liksom att den får pryda handleden och man kan känna sig lite mallig när man går runt med den sen, jag får verkligen den känslan att man kan känna sig så bara man ser klockan.
Många vet jag sitter och dreglar över klockan hemma och drömmer sig bort i klockvärlden.
Det bästa med denna klocka är att den är designad för som jag sa innan till dam och herr. 
 
Men det är ju bara inte Daniel Wellington som är klockan alla vill ha, Michael kors är också något folk verkligen drömmer om har jag sett. 
 
Men då frågar man sig ju, vart kan man få tag på dessa klockor? 
 
Vilken tur att ni sitter och läser detta inlägg för jag har et utmärkt svar på just eran fråga (som jag nyss ställde hihi) 
http://www.klockkungarna.se/ är sidan ni ska besöka för att hitta just eran klocka som är favoriten eller julklappstips som passar perfekt nu till jul då man ska inhandla julklappar. Dom har snygga, härliga, tidens låga priser och fina klockor för både dam och herr. Varför inte överraska mamma, pappa, syster, bror, pojkvän/flickvän, mormor, morfar, farmor, farfar, barnbarn etc. med klockkungarnas utbud på prima fina klockor. 
 
Ta tid och kika in på deras hemsida, tiden är viktig så köp en klocka så kommer du ihåg tiden bättre. 
 
http://www.klockkungarna.se
 
http://www.tourn.se/redirect/625?u=5362