WORK HARD

3
Vakna upp imorse och var förkyld och trött. Hoppas jag inte håller på att bli sjuk igen, var ju inte längesen jag var sjuk. Men förkylningen släppte sen när jag väl gick till bussen. Men sen var det gymmet som gällde på hålet och då körde vi hårt, det blev armar, rumpa, mage, lår och ben jag träna. Men det var riktigt härlig med ett pass. 
Nu är det plugg som gäller, samhällsprov på torsdag nästa vecka! 
 

NATTORIENTERING

0
Hallå! Ja först var det skolan idag sen var det hem och käka och göra sig iordning och sen åka tillbaka till skolan igen. Fick vänta på Sanniz på station sen blev vi skjusade till skolan och där fick vi vänta innan orienteringen började. 
Vi två startade efter 20.00 och mörkt var det! Men vi hittade alla kontroller och vi var färdiga vi kl. 21.00 ungefär. 
Kom hem för ett tag sedan och har precis duschat. Imorgon blir det att gymma på hålet som vi har. 
 
Hej på er! 

DAGENS TRÄNING

0
Dagen har varit rätt lugn, hade ett hål på två timmar idag så jag och Sanniz drog och gymmade på hålet. Var så himla skönt att börja träna igen efter att jag varit sjuk och ännu roligare med sällskap. Vi körde armar, be, mage och rumpa. Så det blev ett härligt pass. Imorgon har vi inga lektioner då vi ska nolla ettorna, vi har gjort några stationer med ''lekar'' så det ska bli kul. Man blev ju själv nollad förra året och då hade vi kul. 
Sen blir det nog en springrunda imorgon på kvällen. 
Denna veckan har gått fort tycker jag. Tycker ni det? 
 
Ha det bra alla!