MOT BUSSEN

0
Kom hem från praktiken vid kvart över tre och var även min sista dag på praktiken idag, så efter sex veckors praktik är det åter tillbaka till skolan på måndag. Men först tar vi en långhelg och den ska jag spendera hos Emilio, så nu ska jag bege mig mot bussen. 
Får bli en kort inlägg nu, imorgon blir det uppdatering!! 
 
 

MÅNDAG

0
Nu var det måndag igen och är fortfarande förkyld och nu har även blivit hes under dagen. Somnade en timme när jag kom hem från praktiken och när jag vaknade så kunde jag knappt prata. Har köpt allergimedicin som jag hoppas kommer hjälpa. Ska käka en tablett i tio dagar, mamma köpte även strepsils idag och det dämpade faktiskt lite i halsen. 
Vädret har varit super idag tycker jag, det var en solglimt imorse när jag gick till praktiken och sen kom solen fram, UNDERBART!! 
Men nu hörde jag att det började regna igen, men ska inte klaga, det är ju faktiskt en aning mysigt när det regnar ändå. Ligga och mysa i sängen med en bra film och speciellt om man har någon man tycker om bredvid sig! 
 
Som ni har märkt så har det inte kommit upp bilder på bloggen på ett tag och det är för att jag har rensat min dator med bilder och lite annat, men det kommer upp bilder alldeles snart det lovar jag. Ska försöka hinna fotografera så det kommer upp lite nya fräscha bilder. 
 
Hoppas ni har det bra alla fina!! 

SATURDAY

0
Dagen började med jobb och sedan drog jag en snabbis till ica och köpte lite godis, käkade lite mat och nu sitter jag mysigt i soffan och kollar på harry potter som går på femman. Vaknade även upp imorse och kände mig en aning förkyld och den har hållt i sig hela dagen, hoppas verkligen att den försvinner snart. Är verkligen kul att bli förkyld nu med tanke på att jag har praktik hela veckan och dessutom jobb nästa helg med. 
Men det får bli att dricka mycket te. 
 
Hoppas ni har en trevlig lördag!!