HEMMA OCH PRAKTIK

0
Nu är första praktikdagen avklarad och det känns riktigt härligt. Kommer trivas här, har dessutom en riktigt bra handledare. 
Igår åkte vi hem från branäs, innan vi åkte hem så städa vi i lägenheten och packade in allt i bilen sen träffade vi Max och Erika, sen satt vi ute och pratade med Fredrik, Fredrik och Jonatan och käka glass efter det så gick jag och Emilio runt lite på anläggningen, sen pratade vi med Max och Erika igen och sa hej då till dem, sen åkte vi hem, vi blev avsläpta på bussation sen gick vi för att köpa något att äta och sen tog vi bussen hem till mig, vi kom hem vid 21.50 och då gick vi och la oss nästan direkt. 
Har haft en otroligt bra vecka (plus några till) i branäs precis som sist, träffat nytt folk och haft det mysigt och riktigt roligt.
 
Bjuder på två fina bilder! 
 
 
 
 
 

GLAD PÅSK

0
Glad påsk från oss här i mickelbyn. 
Idag ska jag och Emilio laga påskmat till hans bror och tre andra. 
Emilio är något bättre idag och jag också. Solen skiner och det känns som en bra dag idag! 
Nu ska vi åka iväg och handla till våran mat, ska se till så att vi inte glömmer något! 
 
Ha en super bra dag alla!! 
 
 
 
 

SJUKLINGAR

0
Åkte på en förkylning i onsdags och på torsdagen blev Emilio smittad av mig, nu är jag något frisk har bara halsen som inte vill ge sig med sin rethosta! 
Emilio kom hem från jobbet för ett tag sedan och hade ont i halsen och förkyld! Så nu får snälla jag ta hand om honom, ligger i sängen just nu bredvid han som vilar! Typiskt att han ska bli sjuk nu och att han blev smittad men blir ompyssling nu kan jag lova! 

Hoppas ni mår bra!